Account Manager NL

Account Manager NL

Hou je van de sfeer van kleine bedrijven?

Hou je van sociaal contact en heb je een commercieel gevoel?

Hou je van boekhouding?

Hou je van autonomie?

Hou je van computers en nieuwe technologieën?

Zo JA, dan is deze functie voor jou!


ID-Soft is op zoek naar een nieuwe Account Manager voor het Nederlandstalige landsgedeelte.


Als Account Manager integreer je de open space van ID-Soft om zo nauw mogelijk met het team samen te werken.


Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke contacten. Je zorgt voor een actieve prospectieaanpak, om nieuwe klanten te bereiken en te overtuigen (mailings, nieuwsbrieven, telefonische contacten, beurzen, demo's, enz.). Je bent verantwoordelijk voor de klantenopvolging en interne opleidingen. Een ander belangrijk aspect van je missie is het implementeren van nieuwe strategieën en acties om de activiteiten van het bedrijf uit te breiden en te diversifiëren.

Wat is er nodig om de gelukkige te zijn?

  • Doorzettingsvermogen, sociale vaardigheden en autonomie zijn de sleutelwoorden om je activiteiten succesvol uit te voeren.
  • Je speelt graag met cijfers.
  • Je hebt een universitaire graad of een bachelor in bedrijfsmanagement.
  • Een succesvolle verkoopervaring is een plus
  • ID-Soft is actief in heel België en is op zoek naar een Nederlandstalige medewerker met een goede kennis van het Frans.

Wie zijn we?

ID-Soft is een bedrijf uit Luik, leider op de Belgische markt op het gebied van financiële planningen. De producten (HannaH, HannaLisa en HannaGo) helpen bedrijfsleiders, accountants en financieel managers om hun budgetten en financiële prognoses te realiseren.

Wat bieden we je aan ?

Wij bieden je de mogelijkheid om je voor een lange termijn aan te sluiten bij een bedrijf op mensenmaat die een uitstekende reputatie geniet in haar vakgebied. Een veelzijdige Account Manager-functie, waar je verantwoordelijk bent voor je resultaten. Een aantrekkelijk loon, met een bedrijfswagen en vele voordelen (computer, maaltijdcheque, mobiele telefoon, enz.).

Heb je interesse in deze vacature?

Aarzel niet langer en stuur ons je CV en motivatiebrief naar info@idsoft.be

Trefwoorden: boekhouding, boekhouding, boekhouding, account, management, consultant, commercieel, commercieel, commercieel, commercieel, account, manager, verantwoordelijke, academische, economische, informaticawetenschapper, informaticus, enz.


Praat erover om je heen!