ID-Soft, een tweetalige KMO, telt klanten in heel België

SHOWTEX BELGIE, Antwerpen

“Via ons boekhoudkantoor Fidusteir hebben we kennis gemaakt met HannaH. Dankzij het programma hebben we de mogelijkheid om onze maandelijkse realisaties te vergelijken met de opgemaakte budgetten en na te gaan waar de knelpunten zitten! Het breakeven punt bepalen, investeringen al of niet doen, de financiële behoefte berekenen, enz. kan op een efficiënte manier becijferd worden. Dit op een uniforme manier voor alle onderlinge vennootschappen van de groep. HannaH is een efficiënte werktool geworden die ons de nodige info bezorgt om tot de juiste beleidsbeslissingen te komen. Spreadsheets en Excel-bestanden kunnen niet de financiële en bedrijfseconomische info bezorgen die HannaH ons aanlevert.”

Wim LEMMENS


AVEB, Tongeren

“Vroeger was ik gemakkelijk 2 uur bezig om mijn rapport over de jaarrekening voor de klant te maken. Nu met HannaHLisa heb ik drie modellen gemaakt en in 10 minuten is mijn rapport klaar ! “

Ronny OPDENACKER


aternio, Antwerpen-Brussel-Hamme

“aternio gebruikt HannaH ondertussen vele jaren voor het opmaken van financiële plannen, budgetten en rapportering voor klanten en banken. We zijn zeer tevreden over de detaillering van de cijfers, het gebruiksgemak en de ondersteuning die HannaH dagelijks levert... HannaH makes figures simple.”

Johan LEMMENS


DE FACTUURWINKEL, Genk

“Jullie pakket wordt niet alleen gebruikt voor de opmaak van een financieel plan als wettelijke verplichting bij de oprichting van een vennootschap, maar heeft ook andere toepassingsmogelijkheden. Het pakket is zeer uitgebreid en biedt alle mogelijkheden...”

Luc STIJVEN


ALASKA-GROUP ESV , Kortrijk

“Financiële plannen, budgetstudies etc werden traditioneel gemaakt in Excel. Het streven naar een uniforme manier van werken en vooral van het presenteren van deze studies bracht ons bij HannaH, mede omdat HannaH door onze beroepsorganisatie, werd aanbevolen als beste financieel planningspakket. Het pakket beantwoordt inderdaad aan onze basisvoorwaarden en is ondertussen een onmisbaar instrument geworden. HannaH bevat zeer veel tools maar toch heeft men er alles aan gedaan om het gebruiksvriendelijk te maken. Ook de supportafdeling mag er zijn: die mensen trekken echt voldoende tijd uit om een vraag te beantwoorden zonder dat je een callcenter gevoel krijgt.”

Stefaan KINDT


MDMJ ACCOUNTANTS, Mol

"Een aantal jaren geleden heeft ons kantoor HannaH in haar softwarepakket opgenomen. Initieel om onze dossierbeheerders te ondersteunen bij de opmaak van financiële plannen, maar al gauw bleek dat het programma veel meer in haar mars heeft. Zo gebruiken wij HannaH zeer regelmatig voor investerings- en kredietbeslissingen, door de mogelijkheid van het programma om te werken met toekomstige investeringen, vorderingen en schulden. Zo kunnen we goed aantonen, via de liquiditeitspositie naar de toekomst die het programma berekent, of een bepaalde investering of een bepaald krediet wel haalbaar is voor de onderneming. Bovendien is het programma een zeer handig hulpmiddel in het kader van vermogensplanning. Zo kunnen we bekijken welke impact investeringen (zowel roerende als onroerende) hebben op het vermogen en wat het uiteindelijke resultaat zal zijn. Iets wat natuurlijk elke zelfstandige, vrije beroeper en onderneming wenst te weten."

Filip JACOBS


 FIDUSTEIR, Sint-Niklaas

“Op ons kantoor gebruiken we HannaH meestal voor het opstellen van het financieel plan bij de oprichting van een vennootschap. Op verzoek van sommige klanten wordt dit plan later bijgestuurd aan de hand van de gerealiseerde cijfers. Ook voor het aanvragen van belangrijke kredieten wordt HannaH gebruikt.”

Guido VAN STEIRTEGHEM


ACCOUNTANTSKANTOR LIBBRECHT, Marke

“De tijd van enkele A4 tjes als financieel plan is reeds lang voorbij, Met HANNAH kunnen we nu uitpakken met een professionele tool. Laatste commentaar van een Notaris uit St Denijs:" dit heb ik nog nooit gezien".

Erik LIBBRECHT


FIBO CONSULT, Kortrijk

"Ik was op zoek naar een berekeningsprogramma voor het correct opmaken van een financieel plan, en dat moest voldoen aan o.a. volgende basisvoorwaarden : - zo gedetailleerd mogelijk, zowel omzet- als kostenevolutie te kunnen bepalen ; - vlot de werkelijke cijfers kunnen vergelijken met de prognosecijfers, via rechtstreekse import van gegevens uit boekhouding; - perfecte visualisatie van input en resultaat via balansen, grafieken, ... ; - afdruk van de nodige boordtabellen om structuur te kunnen opvolgen van balansen, vermogensstroom, ... Het programma HannaH beantwoord hier volledig aan, en is ondertussen een onmisbaar instrument geworden in diverse financiële planningen”.

Guy DEPOORTERE


Gemengde commissie IAB/BIBF "Financieel plan"

“HannaH is een software met een relatief gebruiksgemak, waarbij van de gebruiker enkel verwacht wordt de gegevens in te voeren.”

Bekijk de screenshots


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/9891345d6d3798a553d0c4e678e482d7/web/wp-content/themes/id-soft/page.php on line 433