Wie is ID-Soft?

ID-Soft is een onafhankelijke onderneming, ontstaan in 1989, met de bedoeling de ontwikkeling van kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen.

Met de jaren hebben we onze knowhow en activiteiten op het specifieke domein van de financiële planning toegespitst, dit met de ontwikkeling en commercialisering van de software HannaH.

Aansluitend op het financieel plan is er dikwijls nood aan een meer diepgaandere meer persoonlijke financiële analyse. HannaH-Lisa was het antwoord op die vaak terugkomende vraag van onze klanten.

In 2017 maakt ID-Soft een derde programma aan. HannaGo is een eenvoudige en krachtige online tool die is ontworpen om uw eigen financiële plan te maken. Het is ook de ideale oplossing voor accountants die meer willen samenwerken met hun cliënten door hun analyse toegankelijker te maken.

ID-Soft is een tweetalige KMO (NL/FR) die klanten in heel België telt.

Bij ons staat de klant steeds centraal !

 

Team - ID-Soft

Ploeg - ID-Soft

Onze waarden

Kwaliteit als handelsmerk

Door kennis van zaken, ervaring en professionalisme biedt ID-Soft kwaliteitsproducten aan. Dit tegen betaalbare prijzen.

Een snelle en uitstekende dienstverlening

Steeds tracht ID-Soft zijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden.

Een vertrouwensrelatie

Bij ID-Soft is de klant nooit een nummer. De vertrouwensrelatie die ID-Soft intussen al meer dan twintig jaar met bepaalde klanten onderhoudt is het mooiste bewijs.